Hirdetés

Rappelz - Májusban ingyenes tartalomfrissítés

|

Az elmúlt hónapok során több masszívan multiplayer online szerepjáték virtuális kapuját is megnyitották a tisztelt publikum előtt.

Hirdetés

Márciusban elrajtolt a letölthető tartalmakkal nemrégiben kibővített Runes of Magic, míg februárban a gPotato Team fejlesztette, szintén ingyenes játékmenettel csábító Rappelz ugrott fejest az egyre telítettebb szegmensbe.

Jó hírekkel szolgálhatunk a Rappelz rajongóknak, májusban érkezik a Navis Lamia frissítés, melynek keretében átdolgozott játéktérre, friss tartalmakra, valamint hibajavításokra számíthatnak a játékosok. Trainee szigetét alapjaiban átformálták, a hangulatos földdarab minden eddiginél szebb formát öltött. Bevezetésre került egy új adományozási rendszer, az Istenek Temploma előtt Rappelz fizetőeszközt (Rupy) csörgetve morálpontokat és különféle ajándékokat kapunk.

Mindemellett éltünket további három bestia fogja megnehezíteni (Blue Wolf, Windsong Harpy és a vérfarkas Eimus), valamint felfedezhetjük a frissítés névadójaként szolgáló Navis Lamia szellemhajót. A gPotato hivatalos oldalán többet is megtudhattok a Rappelz című MMORPG-ről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)