Hirdetés

Ratchet and Clank: Into the Nexus bejelentve

|

Az Insomniac Games hivatalosan bejelentette a Ratchet and Clank sorozat legújabb darabját. Nálunk simán csak Nexus alcímen fut majd.

Hirdetés

A kiszivárogtatott információk után végre itt a hivatalos bejelentés is, új  Ratchet and Clank játék érkezik a PlayStation 3-ra.

A Ratchet and Clank: Nexus az egyjátékos folytatása lesz a Tools of Destruction-nek és az A Crank in Time-nak, amiben olyan jól ismert karakterek térnek majd vissza, mint Captain Qwark, Talwyn, Cronk és Zephyr. A sorozat producere, Brian Allgeier szerint "itt volt az ideje visszatérni a sorozat magjához", ezért a Nexus sokkal inkább a korábbi epizódokhoz fog hasonlítani.

 

Clanknek új képességei is lesznek, úgy is mint a gravitáció manipulálása, amivel különböző feladványokat kell majd megoldania, hogy utat nyisson Ratchetnek. A képességek mellett olyan hangzatos új fegyverek is rendelkezésünkre állnak majd, mint a Winterizer, a Nightmare Box, vagy a Vortex Grenade, úgyhogy biztosan nem fogunk unatkozni az új kalandok során sem.

Érkezett egy trailer is, amiben az Insomniac Games a hősei visszatértét ünneplik. Ünnepeljünk velük.

A Ratchet and Clank: Nexus megjelenése valamikor még ebben az évben esedékes, kizárólag PlayStation 3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)