Hirdetés

Ravasz módon vesz majd rá a Blizzard, hogy ne mindig ugyanazzal a Diablo IV karakterrel játssz

|

Rod Fergusson megerősített egy fontos részletet a játék jövőjével kapcsolatban.

Hirdetés

Míg a játékosok többsége mindig a Diablo 4 rejtélyeit és pokoli csodáit fedezgeti fel, addig a hardcore tábor már azon panaszkodik, hogy nincs mit csinálni a titkos tehenes rész felkutatásán kívül. Nekik kalapálja a Blizzard a végjátékot, és nekik fognak szólni a szezonok, Battle Passek.

A korábbi információk szerint minden szezonban új Battle Pass lesz elérhető három verzióban (Free, Premium, Accelerated), amik különböző felszerelésekhez, kozmetikai cuccokhoz és tartalmakhoz adnak hozzáférést. A Season 1 és a hozzá tartozó bérlet július közepén érkezhet meg. 

Hirdetés

Több játékos fejében szöget ütött a kérdés, hogy új karaktert kell-e majd indítaniuk minden szezon esetében, a Diablo IV fejlesztését felügyelő Rod Fergusson pedig Twitteren reagált erre: igen, ahhoz, hogy részt vehessünk a szezonális küldetéssorozatban, megtapasztalhassuk a mechanikákat, más újdonságokat és a Battle Pass tartalmát, új szezonális karaktert kell létrehoznunk. A kampány ilyen karakterrel való végigjátszása pedig a szezonban és a Battle Passben való haladást is előremozdítja. 

Fergusson azt is megerősítette, hogy aki nem akar részt venni a szezonális tevékenységekben, az ugyanúgy játszhat tovább a Diablo 4 világában, ahogyan eddig a meglévő kedvencével. Ami pedig a szezonhoz létrehozott karaktert illeti, ha egy Season véget ér, az amiatt indított harcos átkerül az Eternal Realmbe, szóval ott tovább játszhat majd vele az, aki szeretne. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)