Hirdetés

Raving Rabbids Alive & Kickin: Doing Harry Potter.

|

Mi lenne, ha a Raving Rabiddok elözönlenének minket?

Hirdetés

A kérdés nehéz, de azt ebből nem lehet megmondani, mi fog történni. Kétségtelenül szellemes ez a kis videó a sok paródia utalás, a sok egyéb jópofaság miatt is.

Mi lenne, ha a Raving Rabiddok elözönlenének minket? - kérdeztem az imént. Bizony nagy baj - minden felrobbanna, tönkremenne, még Harry Potter is megváltozna - nézzétek meg mennyire? Viszon cserébe lenne rengeteg móka és kacagás - ahogy ezt megszokhattuk.

Egy biztos, a varászpálcával elég bonyolult varázsolni a nyúlszabásúakkal - nem igazán erre vannak felkeszítve és számukra talán kissé túlzás is odaadni ilyen hatalmú tárgyat. Rabbids Alive & Kickin társaihoz mérten egyébként egy Kinectre optimalizált Raving Rabbids, amellyel az Xbox360-asok is megkapják a hatalmas lehetőséget arra, hogy nevethessenek egy jót az idióta rabbidokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)