Hirdetés

Rayman Legends - íme az értékelések

|

Naná, hogy nálunk Wolfi kapja meg a játékot, de a szerencsésebbek már értékelték is. Örömmel jelentjük, hogy a Rayman Legends meglehetősen jó játék lett.

Hirdetés

Nyugaton minden szebb, frissebb, gyorsabb, a játékok is sebesebben érik el az újságírókat, de már a 2013/08-as GameStar magazinban Nightwolf azért összeírt elég sok kellemes dolgot a Rayman Legends előzetes kapcsán. Szóval nem vagyok nagyon meglepve, hogy mások szerint is jó lett.

Nekünk még csak most ért ide játék, tehát kicsit később várható a teszt (de természetesen hamarosan olvasható lesz a GSO-n), addig is a nemzetközi mezőny értékeli kicsit a játékot, és persze mindenki véleményét örömmel olvassuk a hozzászólások között. Tehát íme a Rayman Legends pontszám-lista, a játék ma jelenik meg a tengeren túlon, és augusztus 30-án Európában, de már elégedettek lehetnek az alkotók - mindenki lájkol, érdemes volt minden platformra megjelentetni.

Eurogamer – 10
IGN – 9.5
GameTrailers – 9.1
Edge – 9
Gamespot – 9
GameInformer – 9
OPM – 9
The Sixth Axis – 9
CVG – 9
Metro – 9
NintendoLife – 9
Joystiq – 4.5/5
Gamesradar – 4.5/5
Polygon – 8.5
OXM – 8.5
Videogamer – 8

Wolfi is hamarosan nyilatkozik nektek, kövessétek a GSO-t!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)