Hirdetés

Razer hangszórók

|

A Razer úgy tűnik beszáll a zajkeltés piacára is. Még a karácsonyi dömping előtt dobnák piacra a THX-elismeréssel rendelkező 2.1-es rendszert...

Hirdetés

...ami a Mako nevet viseli. Egy igen érdekes módszert használ: a hangot előbb az alatta található felületre sugározza, majd az onnan visszaverődve jut a fülünkbe. Külön erősítő foglalkozik a magas hangokkal és külön egy másik a méllyel - a két sztereó hangszóró pedig összesen 50W teljesítményű. Aki a hangtechnikához - hozzám hasonlóan - csak minimális szinten ért, az is sejtheti már most, hogy ez a felsőkategóriás megoldásai miatt bizony nem lesz ott mindenki fája alatt: 300 dollárért vesztegetik majd az aranyost.

 

razer_mako_scr_k.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)