Hirdetés

Jönnek a Razer egészségügyi maszkok

|

A vállalat igyekszik minél előbb áttervezni a gyártósorokat.

Hirdetés

A különböző gaming perifériák az utóbbi napokban igencsak jól fogynak, hiszen egyre több ember kényszerül a koronavírus miatt egész nap otthon maradni. A Razer viszont a játékeszközök gyártásán kívül egészségügyi maszkokat is elkezdett tervezni, hogy azokat minél előbb el tudja juttatni a rászorulókhoz a cég.

Hirdetés

A Razer új tevékenységéről Min-Liang Tan ügyvezető igazgató számolt be Twitteren, ahol ismertette, hogy a vállalat mérnökei és tervezői 24 órás turnusokban azon dolgoznak, hogy minél előbb sikeresen átalakítsák a cég infrastruktúráját, és elkezdhessék gyártani a maszkokat. A CEO még hozzátette, hogy 1 millió maszkot terveznek adományozni az egészségügyi dolgozók számára az egész világban, és először Szingapúrban fogják segíteni a vírus elleni küzdelmet.

A Razer nagyon komolyan veszi a rászorulók támogatását, és a maszkok adományozását követően további kezdeményezéseket is tervez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)