Hirdetés

Razer Megalodon 7.1-es fejhallgató!

|

Újabb prémium kategóriás kiegészítőt üdvözölhetünk hamarosan a magyar boltok piacán, a Razer kínálatában!

Hirdetés

A Megalodon kialakításában és technikailag is a prémium gaming kategóriába tartozik. Azt nehéz lenne megmondani, hogy Audiofil vagy Hi-Fi-s körökben hova sorolnák, de játékos berkekben szinte biztos, hogy sikeres termék lesz, bár az áráról egyelőre nem sokat tudni. A fülhallgató felépítése nem nevezhető különlegesnek. Ugyanakkor jó minőségű anyagokat látni rajta mindenhol. A Fül körülötti részek párnázottak, a hangszigetelés és kényelem végett. Ez utóbbi célból a fejpánt rész is szivacsos borítást kapott.

megalodon_01_gs.jpg


A mikrofon kialakítása a Razer eddig látott stílusát követi. A fejhallgató mellé kapunk egy külső egységet is. Ez tartalmazza a vezérlő elektronikát és a hangfeldolgozó processzort is. Az eredetileg vadászpilóták fülesébe fejlesztett technológia alapjain nyugvó Maelstrom névre keresztelt audio motor garantálja a legtökéletesebb 7.1-es térhangzást. A termékről még több képet és információt itt olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)