Hirdetés

Razer Naga Hex V2 - a MOBA játékosok új kedvence

|

A Razer bemutatta a Naga család legújabb tagját, amit direkt MOBA játékosoknak fejlesztettek ki.

Hirdetés

Bevallom őszintén, sokkal jobban szeretem a különböző képességeket a billentyűzet gombjaira kiosztani, mert így gyorsabban és precízebben tudom azokat ellőni egy feszült szituációban, de abszolút megértem azokat a MOBA játékosokat, akik a sok gombos egereket szeretik. Úgy látszik ők sincsenek kevesen, a Razer ugyanis direkt nekik készítette el a a Naga Hex V2-t.

A Naga Hex-hez képest ezen eggyel több gomb van egy szép körben elhelyezve, aminek bizonyára örülnek azok, akik bonyolultabb karakterekkel játszanak. Mondjuk a névadás már annyira nem állja meg a helyét, tekintve hogy a Hex a görög hexa (hat) szóból származik, de annyi baj legyen.

Az egér alján egy 5G-s gyorsulásig terhelhető, 15 000 DPI-s szenzor kapott helyet, és természetesen előre beállított profilok közül is választhatunk. A Hex V2 16,8 millió színben tud világítani és szinkronizálhatjuk is a többi Chroma kiegészítőnkkel. Az összesen 14 programozható gombbal felszerelt Naga Hex V2 ára valahol 100 dollár környékén alakul majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)