Hirdetés

RBR gépigény

|

Előkerült a Richard Burns Rally hivatalos gépigénye, ami nem is jön rosszul, hisz elvileg nemsoká demó is érkezik. Hát... mondhatjuk úgy is, hogy elég éhes lesz... Nézzétek meg a képeket és döntsétek el, ezek most mennyire viccelnek? :D (Thanks Ace576) Minimális gépigény 1.6GHZ Processzor 256MB Ram 64MB Videókártya Pixel Shading támogatással 3.10GB Merevlemez kapacitás DirectX kompatibilis hangkártya Ajánlott gépigény 2.6GHZ Processzor 512MB Ram 128MB Videókártya, ami az NVIDIA Geforce FX5600 vagy ATI Radeon 9800 teljesítményéhez hasonló 3.10GB Merevlemez kapacitás Windows 2000/XP EAX Advanced HD kompatibilis hangkártya Logitech® MOMO® Racing Force Feedback Kormány

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)