Hirdetés

Reagált a Days Gone rendezője a folytatással kapcsolatos hírekre

|

Szó nincs arról, hogy mégis lesz Days Gone 2, de láthatóan Jeff Ross nagyon hálás a rajongóknak, amiért hallatják a hangjukat.

Hirdetés

Hamarosan PC-re is megérkezik a Days Gone, mely ugyan a sajtónál nem aratott osztatlan sikert (nálunk olyan emberek írtak kritikát, akik végig is játszották a játékot, így kicsit más a teszt eredménye is), a játékosok nagyon szerették darálni a hatalmas hullámban érkező zombik végeláthatatlan tömegét. Nyilván ennek a sikernek is köszönhető, hogy az Epic Games elintézte a PC-s megjelenést, a Sony azonban nem gondolta, hogy folytatást érdemel a játék.

A kiadó szerint a Days Gone nem kapott olyan értékeléseket, hogy érdemes legyen franchise-zá bővíteni, arról nem is beszélve, hogy a fejlesztési idő is több volt, mint azt a Sony szerette volna. A Bend Studio persze folytatta volna, ehelyett más projektekre lettek szétszórva a fejlesztők a Sony berkein belül.

Hirdetés

A tegnapi hírek hallatán rengetegen kerestek meg illetékes embereket a Twitteren, többek között a Days Gone rendezőjét, Jeff Rosst, aki nem is ment el szó nélkül a napvilágot látott infók mellett:

Sziasztok. Köszönöm, hogy ennyien támogattok minket. Sajnos nem szabad cáfolnom, vagy megerősítenem semmilyen hírt, szóval tudnotok kell, ha lájkolok egy kommentet, azt csak azért teszem, hogy megmutassam, látom és hálás vagyok a támogatásotokért.

Ugyan ez a komment sokat nem mondd, az már beszédesebb, hogy Jeff Ross később egy, a játékosok által indított petíciót is megosztott, mely arra sarkallná a Sonyt, hogy engedélyezze a Days Gone 2 fejlesztését. Kommentként hozzátette, sok sikert kíván a petíció céljának eléréséhez.

Nektek bejött a Days Gone? Szerintetek érdemes lenne folytatni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)