ReCore - PC-re is jön

|

Az Xbox-exkluzívként bejelentett ReCore-ról kiderült, hogy csatlakozik azon játékok táborához, amik a Microsoft konzolja mellett PC-re is megjelennek. Még egy exkluzívot lehúzhatunk a listáról.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

A 2016-ban megjelenő Xbox-exkluzívokat bemutató listánkon összesen öt játék szerepelt. Ebből az egyiket 2017-re csúsztatták, egy másik meg elvesztette exkluzivitását.

Sebaj, annál jobb, minél többen részesülhetnek az élményből. A ReCore megjelenése 2016 tavaszára volt tervezve, de a fejlesztőcsapat elbizonytalanodott, így most csak az évszám szerepel a Microsoft megjelenési listájában. Ugyanakkor azt is megtudtuk, hogy a játék Windows 10-en is futni fog, úgyhogy aki PC-sként félt attól, hogy nem tudja meg, mit alkotott Keiji Inafune, most lenyugodhat, elengedheti a szék karfáját, eldobhatja a papírzacskót, satöbbi. A projekt maga egyébként tényleg érdekes, ha többet tudunk róla, lehet, hogy még jobban fogunk örülni ennek az új infónak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!