Hirdetés

Red Alert 3 - Az eredeti zeneszerző közreműködésével

|

A Command & Conquer univerzum szólamaiért felelős Frank Klepacki húzza a talpalávalót a Red Alert harmadik epizódjában.

Hirdetés

Frank Klepacki a 1991-től volt a Westwood Studios zeneszerzője, s a Command & Conquer széria mellett a Lands of Lore, a The Legend of Kyrandia, s a Dune játékok muzsikáit is neki köszönhettük. Miután a Westwood megszűnt létezni, s teljesen beolvadt az EA los angeles-i stúdiójába, a csapat magjával tartott a Petroglyph Studios-ba, ahol a Star Wars: Emire at War és a Universe at War: Earth Assault zenéit pofozta élvezhető állapotba. Ennek köszönhető, hogy a Command & Conquer 3: Tiberium Wars és a Kane's Wrath indusztriális zenéi fogyaszthatóak voltak ugyan, de Klepacki nélkül nem értek az elődök nyomába. Hat év után azonban mégiscsak elcsábult, s elvállalta, hogy elkészíti a Red Alert 3 zenei anyagát. Újra felharsan tehát az emlékzetes Hell March.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)