Hirdetés

Red Alert 3 - Egységbemutató

|

A japán feltéttel és kooperatív módban is játszható kampánnyal fűszerezett Red Alert 3 két egysége került górcső alá.

Hirdetés

Az év végén várható Red Alert 3 tovább bonyolítja az időutazással kacérkodó szovjet és szövetséges erők amúgy is kusza történésekkel övezett szembenállását. Játszható félként egyből a mélyvízbe hajították az EA Los Angeles derék fejlesztői a japán hadiflottát, akik az idő fonalának birizgálása folytán hirtelenjében erősebbek lettek, mint valaha. Ebbe a helyzetbe csöppenve hárul a játékosra a feladat, hogy hadviselő felet választva földön, levegőben, de főként vízen diadalt arasson ellenfelei felett.

Red Alert 3 - 20. kép Red Alert 3 - 19. kép



A fejlesztők alaposan rákattantak a vízre, hiszen a hagyományos vízi egységek mellett csupa kétéltű jármű "vigyorog" ránk félelmetes felfestésének hála. Az egyik ilyen drágaság a Bullfrog, mely legalább olyan randa, mint névadója. Viszont szívós dög is egyben, hiszen komoly légvédelemmel bír, s mozsárágyújából ejtőernyős medvéket küldhet az ellenfél nyakára. Persze csak vicceltem! Vagy mégsem?!

Red Alert 3 - 18. kép Red Alert 3 - 17. kép



Másik, szintén szovjet versenyzőnk a Sickle, amely számos lövegének köszönhetően valóban arat a harcmezőn. Gyalogosainkat illik tőle távol tartani, különben pillanatok alatt felszeleteli őket, s hogy még cifrább legyen a helyzet, ugrik is a kicsike. Félelmetes.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)