Hirdetés

Red Alert 3 - friss, ropogós képek

|

A Blizzard után az Electronic Arts is elővarázsolta cilinderéből a következő nagyágyút. Kezdetét veheti a titánok harca.

Hirdetés

Az alig egy hónapja felfedett Red Alert 3 a Command and Conquer univerzum második ágának tekinthető alternatív múltba, jelenbe és jövőbe vezérel minket. A szövetséges hatalmaktól szorongatott szovjetek időutazáshoz folyamodva kísérlik meg kiköszörülni a csorbát, ám egy marlőr folytán a történelem a nem éppen a kívánt célnak megfelelően módosul. Egy új hatalom született, mégpedig a világ tengereinek ostora, a Felkelő Nap Birodalma, vagyis Japán. Az aktualizált SAGE motorra épülő játék történetvezérelt kooperatív játékmóddal szándékozik újat mutatni.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)