Hirdetés

Red Alert 3 - Hell March Trailer

|

Friss, ropogós és hangulatos Red Alert 3 kedvcsináló érkezett. A sorozat legismertebb aláfestő zenéjére tombol a háború.

Hirdetés

Az EA Los Angeles egy exkluzív, nagyon hangulatos Red Alert 3 kedvcsinálót dobott ki. A sorozat legismertebb aláfestő zenéje dübörög, miközben az orosz nagy medve próbálja legyűrni a modern technológiával csatába induló japán kamikaze erőket.


Az Einsten által feltalált időgép segítségével az oroszok visszaküldenek két ruszki orgyilkost, hogy végezzenek a 20. század egyik legnagyobb elméjével, Einsteinnel. A küldetés sikerrel jár, azonban az oroszok őrült ötlete a már amúgy is alternatív világ alternatív világát hozza létre. A semmiből felemelkedik a Felkelő Nap Birodalma, azaz Japán, kiknek nincs más célja, minthogy becsatlakozván a harmadik szövetséges-orosz háborúba egyértelmű győztesként a világvezető nagyhatalmává nőjék ki magukat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)