Hirdetés

Red Alert 3 - Legyünk már kreatívak!

|

Aprócska hibával sikerült a boltokba érnie a Red Alert 3 dobozoknak. A telepítéshez szükséges kulcs néha hiányos...

Hirdetés

No azért nagy baj nincs, csak semmi pánik! Annyi az egész, hogy a játék telepítésekor, egy viszonylag hosszú - 20 számjegyből álló - kódot kell begépelni ugye. Nos kérem aki már megvette a játékot, és megdöbbenve konstatálta, hogy az ő kódja bizony csak 19 jegyű, ne örüljön, nem egyedi példányt sikerült szereznie, hanem hibásat. Az EA supportja azonban hihetetlen leleményességről tett tanúbizonyságot. Mint azt a help site egyik bejegyzése tanúsítja, ott is dolgoznak humoros emberkék. A segítségnyújtás EA módra a következő: mivel a kód 20 számjegyből áll, és a hibás kódsorozat 19-ből, nincs nehéz dolgunk. Egyetlen karakter kitalálása nem okozhat gondot, próbáljuk végig a gombokat A-Z, és a számokat 0-9 között, az egyik tuti bejön. Örvendetes tény, hogy legalább gyorsan megjelent a bejegyzés, nem? A módszer kétségtelenül működhet, de azért az EA nem csak ennyivel segíti a félőrült, habzó szájjal őrjöngő vásárlókat: egy laza elektronikus levélváltás eredményeképpen, néhány órán belül új kulcsot kap mindenki, aki beleszaladt a hoppába. Kárpótlásként, ideteszek egy videót, hogy legyen mit nézegetni, amíg az új kulcs megérkezik


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)