Hirdetés

Red Alert 3 - Miért pont a japánok?

|

Ha valaha is izgatott a kérdés, hogy miért pont a japánok kerültek be harmadik félként a játékba, akkor íme a válasz!

Hirdetés

Chris Corry, a Red Alert 3 executive producere legfrissebb blogbejegyzésében fejtegette, hogy miért esett a választás a Felkelő Nap Birodalmára. Az átvezető filmek forgatásán tartozkodó Corry szerint eredetileg nem is számoltak kettőnél több frakcióval, ám ahogyan egyre előrébb haladtak a dizájnban, rájöttek, hogy a rengeteg új ötlet túlságosan is megváltoztatná mind a szovjet, mind a szövetséges frakciókat, s ezt alaposan megsínylené a játék szellemisége. Így került sor egy harmadik fél kidolgozására.

Red Alert 3 - 16. kp Red Alert 3 - 15. kp



Az alkotók kreatív szabadsága és a japán pop-kultúra szerencsés egymásra találásából olyan egységek születtek, mint az úszó erődítmények, a különböző lépegetők, nindzsák, szamurájok és a pszionikus képességekkel bíró (majd minden mangában szereplő) diáklányok (nagy szemek, nagy mellek, hosszú combok és színes hajkoronák befigyelnek). Corry külön felhívta figyelmünket arra, hogy a japán kampány vége hatalmas meglepetést tartogat, és a széria korábbi eseményeit más színben tünteti fel.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)