Hirdetés

Red Alert 3: Uprising - A flörtölő pankrátor és a medve esete

|

Az Electronic Arts a vírusmarketing megoldásához nyúlva szeretné népszerűsíteni a március folyamán debütáló kiegészítőt.

Hirdetés

Rick Flair sokszoros pankrátor világbajnok, aki egykoron Nature Boy néven alázta meg ellenfeleit a szorítóban - és csinált bohócot önmagából - még a nyugdíj felé járva sem veti meg a szebbik nemet. Edzés közben tenné a szépet egy szemrevaló hölgyikének, ám a legrosszabb pillanatban megzavarja egy mackó.

macigstv.jpg


Hogy ennek mi köze van a Red Alert 3 hamarosan megjelenő kiegészítőjéhez? Mindössze annyi, hogy Rick alakítja az egyik parancsnokot a játékban, akivel a Commander's Challenge mód egyre nehezedő feladatai során össze kell mérnünk tudásunkat. A medve meg adott, egyrészt orosz, másrészt barna, harmadrészt nagy, és olyan nevetségesen fest, hogy az ember nem is tudja, hogy sírjon-e, vagy nevessen.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)