Hirdetés

Red Alert 3: Uprising - Új egységek trailer

|

A Red Alert 3 kiegészítőjében debütáló új egységeket ismerhetjük meg a következő videó jóvoltából.

Hirdetés

A PC-exkluzív expanzió nem biztos, hogy lesz annyira szép, mint a hamarosan PS3-on is debütáló kibővített alapjáték, de azért tartalmaz annyi újdonságot, hogy továbbra is a PC-s játékostábor érezze magát a dobogó fokán, amennyiben a Red Alert 3 kerül szóba.


Három hagyományos (szövetséges, szovjet, japán) az átlagosnál rövidebb hadjárat és egy negyedik (Yuriko ámokfutása), merőben új, inkább Diablo-klónnak tűnő kampány mellett több tucat skirmish pálya és az egyre nehezedő kihívásaival a profikat is megizzasztó Commander's Challange gondoskodik arról, hogy ne unatkozzunk.
Az új egységeket viszont úgy tervezték meg, hogy a szingli játékmenethez illeszkedjenek, és ne az ebben a kiegészítőben erősen hanyagolt multihoz.

ra3uprising-unit-gstv.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)