Hirdetés

Red Alert 3: Uprising - Launch trailer

|

Világszerte ma vált megvásárolhatóvá és letölthetővé az első Red alert 3 Kiegészítő, a Red Alert 3: Uprising.

Hirdetés

Minket is meglepett, hogy mennyire megosztotta a széles közvéleményt a Red Alert 3. Az elégedetlenkedők legfőbb fegyvere a játék alatt tapasztalt unalom és a minőségi történet hiánya. Igaz az előnyöket (csilli-villi grafika, számtalan új egység) firtató szimpatizánsok is szép számmal vannak, s most talán eldőlhet a döntetlenre álló meccs. Ma vált letölthetővé ugyan is a Red Alert 3: Uprising, az első stand-alone kiegészítés a Red Alert 3-hoz. Az Uprising csak digitális formában vásárolható meg 20 dollár fejében, az EA Store disztribúciós rendszerén keresztül. Ennyi pénzért kapunk három mini-kampányt, plusz a pszichotikus képességeiről félt Yuriko Omega külön történetét is megismerhetjük, egy kis RPG stílussal megfűszerezve. Emellett még 12 új egység, új HD átvezetők, és  Commander's Challenge játékmód is üti a markunk. A Red Alert 3 : Uprising Launch trailer is ezt mondja.

uprising.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)