Hirdetés

Red Alert 3: Uprising - Márciusban lázadunk!

|

Tavasszal érkezik az első, Uprising névre hallgató kiegészítő a Red Alert harmadik részéhez.

Hirdetés

Érkeznek a bejelentésekés megerősítések sorban kérem. A nagy januári punnyadásban is folyamatosan emlékeztetni kell az embereket, hogy a csodás játékok jönnek, jönnek feltartóztathatatlanul. Igaz, Molyneux bácsi szerint idén semmi érdemleges stuff nem érkezik, de hát őróla kiderült már, hogy alapjában véve jó arc, de szeret össze-vissza beszélni. Mi azért várunk néhány "noname" alkotást. Ezek közül az egyik a Red Alert 3: Uprising, ami a nagysikerű sorozat legújabb részének első bővítménye leszen. Alapvetően az egyjátékos üzemmódot bővíti az Electronic Arts ezzel különálló kiegészítéssel. Bizony, az EA által epikusnak nevezett kiegnek nem lesz szüksége az eredeti játékhoz, viszont egyelőre úgy néz ki, hogy csak letölthető formában kerül a piacra. Mást nem is igen árult el az EA, bár rebesgettek valami Commander's Challenge módot, de hogy ez pontosan mit takar, sajnos nem tudni. Kiderül majd márciusban, amikor megjelenik a kicsike.

redalert3.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)