Hirdetés

Red Baron forráskód tulajdonosok figyelem!

|

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen német vadászpilóta volt az első világháborúban, de mindenki csak úgy ismerte: a Vörös Báró.

Hirdetés

Szemben a népszerű verzióval, először Albatros D.III típusú repülőgépét festette vörösre (ez egy kétfedelű gép) míg az elterjedt "Vörös Báró Imidzs" szerint egy Fokker Dr. I-es háromfedelűvel repült, amellyel "csak" 20 győzelmét érte el a 80-ból. Egyébként talán kevesen tudják, de testvére Lothar is ász volt 40 győzelemmel.

A repülés mindmáig egyik legnagyobb halhatatlanja a Vörös báró, aki 1918-ban csata közben elhunyt - több játékprogram is viselte a nevét, többek között a Red Baron, Red Baron II és a Red Baron 3D. Ha bármelyikőtök rendelkezne az említett játékok forráskódjával, akkor pénz állhat a házhoz, hiszen a Mad Otter Games, a cég, amely a sorozat létrehozójának, Damon Slyenak a tulajdona, visszavásárolná a forráskódokat, amelyek jelenleg nincsenek meg nekik, hogy a játékokat újra életre keltse. Természetesen a komplett C vagy C++ kódra van szükség.

Mivel a Red Baron egyszer régen úgy került említésre, mint minden idők negyedik legjobb PC-s játéka, így még akár lehet is értelme feltámasztani.  

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)