Hirdetés

Bejelentéssel készül az Outlast fejlesztőcsapata

|

Lehet, hogy hamarosan hallani fogunk az Outlast 3-ról.

Hirdetés

A kanadai játékfejlesztő stúdió, a Red Barrels egy sejtelmes képet osztott meg halloween napján. A grafikához csak annyit írtak, hogy nemsokára bejelentés várható, természetesen rögtön megindultak a rajongói találgatások.

Hirdetés

Legnagyobb valószínűséggel azt tippelhetjük, hogy a fejlesztőcsapat elkezdett dolgozni az Outlast széria harmadik darabján, de az sem kizárt, hogy valamilyen új címről van szó. 2017-ben a csapat azt nyilatkozta, hogy szívesen elkészítenék az Outlast 3-at, viszont egy 2018-as interjúban kijelentették, hogy ha a játék megvalósul, akkor az első két játéktól független történetet fognak feldolgozni. A kép alapján egyesek kooperatív kalandra számítanak, az alkotás stílusa pedig nagyon az Outlastre emlékeztet, így akár még egy kisebb spin-off cím is szóba jöhet. 

Remélhetőleg a Red Barrles nem sokáig feszíti a rajongók idegeit, és a napokban leleplezik az új alkotást. Ti mit vártok a fejlesztőcsapattól, szívesen játszanátok egy co-op Outlast-játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)