Hirdetés

Red Dead Online - természetesen ez is készül

|

A Rockstar anyavállalata, a Take Two bejegyezte a Red Dead Online honlapját. Azon lepődtünk volna meg, ha ezt nem teszi.

Hirdetés

A Grand Theft Auto Online-ból olyan jól megél a Rockstar Games, hogy a GTA V régóta vágyott egyjátékos DLC-it valószínűleg örökre parkolópályára tették. A kiadónak hamarosan még egy állandó bevételi forrása lesz, ugyanis a jelek szerint az Red Dead Redemption 2-vel együtt a Red Dead Online is készül.

A Take-Two - valószínűleg csak elővigyázatosságból - bejegyezte a reddead.online és a www.reddeadonline.com domaineket, elég egyértelmű, mihez köthetők. Előbbi nem vezet sehova, utóbbi viszont a Rockstar Newswire-re irányít át.

Van benne fantázia, de a lehetőségek azért jelentősen korlátozottak a GTA-hoz képest. Tevékenységekkel, új játékmódokkal talán még úgy-ahogy elő tudnak állni időszakosan, a fegyverfelhozatal is jelentősen bővíthető, ha kicsit is el merünk rugaszkodni a valóságtól, viszont a járművek változatosságának van egy határa. Ha valóban előzmény lesz, akkor meg végképp: autók, motorok, repülők nincsenek, maradnak a lovak és a szekerek. Azért bízunk abban, hogy a Rockstar okosan csinálja, megtalálja a módját annak, hogy folyamatosan frissen tartsa a játékot. Igazából már egy jó egyjátékos kampánnyal is beérjük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)