Hirdetés

Red Dead Online - az új frissítéssel battle pass is érkezik

|

Kaptunk egy hangulatos kis előzetest a Frontier Pursuits frissítésről, ami a szerepkörökön kívül egyéb tartalmakat is tartogat számunkra.

Hirdetés

Arról már korábban részletesebben írtunk, hogy a kedden érkező Frontier Pursuit update milyen szerepköröket hoz majd be a Red Dead Online játékmenetébe, azonban a Rockstar most jelentette be, hogy ezzel együtt érkezik majd egy battle pass is, aminek - más játékokhoz hasonlóan - lesz egy ingyenes és egy fizetős része is, ez utóbbi a The Outlaw Pass névre hallgat.

Hirdetés

A battle passel járó jutalmakat a Wheeler, Rawson & Co. Clubon keresztül érhetitek el, melyhez minden játékos automatikusan csatlakozik, amint belép az Online-ba, és egészen addig lehetősége van a jutalmak bezsebelésére, amíg a klubtagsága tart, azaz szeptember 10-től november 18-ig. Maga a tagság ingyenes, tehát bárkinek lehetősége van az ezzel járó új ruhák és tartozékok, fegyver borítások, bónusz pénz, új járási stílusok és emote-ok, valamint tábori kellékek megszerzésére.

A megvásárolható The Outlaw Pass ezeken felül kínál még begyűjthető jutalmakat, amiket a 70 rank megmászásával van lehetőségetek begyűjteni, ezek között - az előbb felsoroltakon kívül - találhatóak exkluzív ruházatok, egyedi fegyvertartozékok és kiegészítők a lovakhoz, de persze így sokkal több XP-t és pénzt is zsebelhettek be a kihívások teljesítésével. Ezek bejelentésével együtt a Rockstar kiadott még egy ütős előzetest is a szerepeket behozó Frontier Pursuits update-hez is:

Nektek hogy tetszenek a frissítés tartalmai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)