Hirdetés

Red Dead Online - maszkokkal készülünk a halloweenre

|

Ki ne szeretne egy ijesztő, malacos álarcban lovakat lopni?

Hirdetés

A Red Dead Online csapata ezen a héten is dobott be bőven új tennivalót, de ami még ennél is fontosabb, hogy a halloween közeledtére való tekintettel bekerültek új álarcok is, melyeket ingyen lehet felszedni. Ezekkel aztán lehet riogatni a postakocsik utasait, meg stílusosan csínyt tenni a prérin!

Hirdetés

Akinek kell egy maszk, annak annyit kell tennie, hogy meglátogatja Madam Nazart, ő pedig a három specialista szerepkör egyikéhez kapcsolódó álarcot fogja hozzávágni. Ezek mindegyike ingyenes, de például aki meglépte már az Outlaw Pass Club 10. rangját, az kapni fog egy exkluzív Freak Mask variánst, a 20-as játékosok pedig bezsebelhetnek egy Freak és egy Horror Mask variánst is.

Egyébként bekerült a legújabb Legendary Bounty, mely során Philip Carliert kell elfogni vagy megölni. A küldetést a Bounty táblánál lehet újra végigpörgetni nehezebb szinten, komolyabb jutalmakért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)