Hirdetés

Red Dead Online - zombik lephetik el a vadnyugatot?

|

Egyre több jel utal arra, hogy a hatlövetűt nemcsak a banditák, hanem az élőhalottak ellen is forgathatjuk majd.

Hirdetés

Nemrég részletesen is beszámoltunk arról, hogy a már megjelent Frontier Pursuit update milyen szerepkörökkel bolondítja meg a Red Dead Online játékmenetét, azonban a legújabb bizonyítékok arra engednek következtetni, hogy a Rockstar ennél vadabb dolgokkal készül szórakoztatni a játékosokat.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy egyre több játékos botlott bele olyan halott vagy esetenként még élő emberekbe, akiknek nemcsak a bőrük emlékeztetett egy zombiéra, hanem a vérfagyasztóan zölden világító szemük is. A felhasználók a Redditen osztották meg egymással a tapasztalataikat és arra jutottak, hogy az esetek Armadillo környékén történnek, a spekulációk szerint pedig ez két dologra utalhat: vagy így készíti elő a Rockstar az idei halloweeni eseményt, vagy a Red Dead Redemptionhöz készült zombis DLC, az Undead Nightmare folytatását tease-elik.

Persze az is lehet, hogy ez pusztán egy bug, amely véletlenszerűen elváltoztatja a környékbéli NPC-k kinézetét, de sokan reménykednek abban, hogy szándékos a Rockstar részéről. Úgy szomjazzuk a hivatalos reakciót, mint a császkálók a zsenge szürkeállományt. Ti minek örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)