Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - nem egyszerűek a gyűjtői kiadások

|

Három különböző változatban lesz elérhető a Red Dead Redemption II, plusz jön egy olyan, ami játékot nem tartalmaz, de puzzle-t például igen.

Hirdetés

Október 26-án megjelenik a Red Dead Redemption 2, akármi is történjen. A Take-Two erre megesküdött, mi pedig szeretünk jó dolgokat elhinni.

Hirdetés

Megjelenéskor választhatjuk a sima, csak játékot tartalmazó változatot, de sokkal jobb a Special Edition és az Ultimate Edition. Előbbivel két extra küldetés, egy ló, felszerelésre aggatható talizmán és medál, pénz, leárazások, boostok, öltözék és fegyverek járnak, valamint egy térkép, utóbbiban pedig ezeken felül megtalálható egy steelbook, illetve online használható göncök, bónuszok, gyorsabb fejlődés, meg még egy ló. 

Mindennek a csúcsa a Red Dead Redemption II Collector's Box, ami egy rajongóknak szánt csomag, de játék nincs benne. Mármint nem videojáték: kerül bele ugyanis egy pakli kártya, egy kétoldalú puzzle,egy katalógus, néhány kitűző, térkép, bandana, érme és kártyák, mindez egy szép, vörös, lakattal zárható dobozban.

Hogy ezek közül mennyi jön Magyarországra, azt még nem tudjuk, de remélhetőleg az összes. A digitális előrendelők egyébként attól függően, melyik kiadást választják, 500 000, 1 000 000 vagy 2 000 000 GTA$-hoz juthatnak hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)