Hirdetés

Red Dead Redemption 2 és Two Point Campus - ezzel játszunk a hétvégén

|

Kiderítjük, hogy több tudásra tehetünk-e szert a vadnyugaton, mint az egyetemen.

Hirdetés

Csak kevés alkotásban van meg az a bizonyos plusz, ami miatt még évekkel a megjelenésük után sem veszítenek ragyogásukból, és változatlanul képesek beszippantani minket, akár első találkozásról van szó, akár a sokadikról. Ilyen az egyébként kiváló elődjét számos tekintetben túlszárnyaló Red Dead Redemption 2 is, amelynél nagyszerűbb főhajtást a vadnyugat szelleme előtt aligha találunk a játékok között. Persze jöhetne már az az új generációs patch, de annak hiánya sem akadályozhat meg minket abban, hogy Arthur Morgan bőrébe bújjunk. Már megint.

HP - A Modern Warfare multi visszacsábított az őszi folytatás előtt, de persze a Two Point Campus sem maradhat ki, mert imádom a műfajt és a széria hangulatát, szóval épül a mindentudás egyeteme.

Paca - A Forza Horizon 5 Hot Wheels DLC-je pont annyi tartalmat kínál, hogy szívesen daráljak le mindent a kiégés veszélye nélkül, úgyhogy folytatom a még befejezetlen fő- és mellékküldetések teljesítését, emellett pedig a Saints Row 2-vel játszogatok, készülve a reboot megjelenésére.

Csirke - Rég néztem már rá a Diablo Immortalra, ideje lenne már visszakukkantani kicsit, illetve a As Dusk Falls is csak arra vár, hogy végre-valahára elindítsam.

Hirdetés

Szada - Jól megérdemelt szabadságomat töltöm, így sem a PC, sem az Xbox nincs a közelemben. Ha már végképp nem bírom videojátékok nélkül, akkor segítségül hívom a mobilomat, ugyanis a Monument Valley II nagyon hívogat, és olyan, sokak által dicsért csodákhoz sem volt még szerencsém, mint a Florence vagy az Oxenfree.

MattMadzz - Ahogy közeledik az ősz, úgy van egyre több kedvem mindennel játszani, szóval a hétvégém sok kaland felé fog szétszakadni. Először is letolom a kötelező negyven meccset FIFA-ban, mert szeretem büntetni magam, aztán biztosan játszom majd a hamarosan jubiláló CS:GO-val, előveszem most is a Red Dead Redemption 2-t, és ki szeretném végre valahára tolni a Portal első részét. Továbbá biztos, hogy valamikor néhány ARAM-ot is lekergetek a LoL-ban, ugyanis kellenek a pontok a pass lezárása előtt. Szép álom, aztán örülök, ha a negyedére lesz időm.

Hunter - Az EVO 2022 után elkapott a lendület, hogy visszatérjek a dojoba, és elmerüljek a verekedős címek között. A Guilty Gear - Strive - úgy megfogott, mint talán semmi a Dragon Ball FighterZ óta, és most úgy pörgetem a meccseket, mintha nem lenne életem. Mondjuk ez igazából napi 4 kört jelent kb., mert unokatesóim itt nyaralnak, és emiatt a hétvége nagy részét gyerekfelügyelettel fogom tölteni. De közben GGS győzelmekről ábrándozok majd!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Kivi - Maradok ezen a hétvégén az MLB The Show 22-nél. Rengeteg jutalmat lehet még feloldani a Field of Dreams programon keresztül, közte a közönségkedvenc Ken Griffey Jr-ral. Ha lesz rá időm, mellette még pár meccset is megnézek.

Chava - Kevesebb időt tudtam rászánni, mint szerettem volna, ezért nem sokat haladt előre kalandozó csapatom az Icewind Dale-ben, ellenben sikerült végeznem az Otthonnal, vagyis most Drizzt történetének második fejezete, a Menedék következik. Terveim szerint a következő pár napban felváltva fogok játszani és olvasni.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)