Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - készüljetek, ma jön a második gameplay videó! (frissítve)

|

A Rockstar nem szeretné, ha bárki lemaradna, inkább jó előre szól, hogy be tudjuk tervezni a napunkba.

Hirdetés

Frissítés: Megérkezett.

Korábban írtuk: Az év hátralévő részének legjobban várt játéka egyértelműen a Red Dead Redemption 2, ami még simán elhappolhatja az év játéka címet, ha a Rockstar megint meg tudja ugrani a saját maga által nagyon magasra pakolt lécet.

Hirdetés

Augusztus elején kaptunk már egy anyagot, akkor többek közt a vadvilágról, a fegyverekről és a saját lovunkkal való kapcsolatról esett szó. A stúdió még akkor azt ígérte, hogy most a küldetésekről és teendőkről, valamint az ellenséges bandákról lesz szó. A trailer délután 3-kor érkezik, és természetesen azonnal megosztjuk majd veletek, úgyhogy mindenképp nézzetek vissza!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)