Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - Google Stadián is játszható lesz már a szolgáltatás megjelenésekor

|

A Rockstar nemcsak a PC-seknek, hanem a Google streaming platformjára váróknak is hozott egy remek hírt.

Hirdetés

Sokak nagy örömére PlayStation 4 és Xbox One után még idén ősszel PC-re is meg fog jelenni a Red Dead Redemption 2, így hamarosan billentyűzettel és egérrel is felfedezhetjük a vadnyugatot. Ráadásul egy negyedik platformon is tiszteletét fogja tenni a játék.

Hirdetés

Talán nem szólt akkorát, mint a PC-s port híre, de a fejlesztők azt is megerősítették nemrég, hogy a Google Stadiára is megjelenik a Red Dead Redemption 2. Sőt, a játék a platform egyik nyitócíme lesz, ami azt jelenti a gyakorlatban, hogy rögtön a szolgáltatás novemberi indulásakor belevethetik magukat a kalandokba azok, akiknek az országukban elérhető lesz a Stadia.

Ti kipróbáljátok majd valamelyik új portot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)