Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - így szerezheted meg bármelyik lovat ingyen

|

Mindössze egy kis trükközés és türelem kell ahhoz, hogy a játék akármelyik négylábúja a miénk legyen.

Hirdetés

Elég sokféle ló közül válogathatunk a Red Dead Redemption 2-ben, és bizony akad jó néhány olyan jószág is, amelyhez nem könnyű hozzájutni. Egy kis ügyeskedéssel azonban megszerezhetjük még a ritkább fajtákat is.

Hirdetés

A trükk csak a játék második fejezetétől kezdve működik, úgyhogy mindenképp jussatok el addig, ha ki szeretnétek próbálni. Saint Denis városától északra van egy pont, ahol két ház között áll egy istálló, benne két lóval, amik véletlenszerűen spawnolnak. A játék az összes elérhető hátas közül választja ki, melyik kettő kerül oda, így ha nem tetszik az adott választék, akkor egyszerűen elszaladhatunk, megvárhatjuk, amíg eltűnnek a jószágok, majd kicsit később már újak közül válogathatunk.

Egy Marcass2021 nevű Imgur-felhasználó elég jó kis segédletet dobott össze a trükkhöz, ami sokat segíthet, ha kipróbálnátok.

Get any horse for free in Red Dead Redemption 2

Nektek melyik a kedvenc lovatok a Red Dead Redemption 2-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)