Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - interaktív térkép könnyíti meg a keresgélést

|

Ha van olyan, aki unná a határtalan vadnyugati táj felfedezését, annak mutatunk egy hasznos kis oldalt.

Hirdetés

A Red Dead Redemption 2 egyik legmeghatározóbb része a gyönyörű környezet felfedezése, ám ha kicsit lesni akarnánk, arra is van már lehetőségünk.

Hirdetés

A Rockstar végletekig kidolgozott vadnyugatos kalandján első pillantásra nagyon nehéz fogást találni, ám egyre több helyről érkezik a kritika, miszerint a lovaglás és maga a felfedezés a kelleténél talán több időt elvesz az akciótól. Érthető, hogy nem mindenki találja meg a számítását a lassabb játékmenetben, számukra azonban van egy részleges megoldás, ami talán lerövidítheti a szüntelen keresgélést és kutatást az egyes tárgyak vagy események iránt.

Az RDR2 Map egy rajongói oldal, ami egy olyan interaktív térképet ad a játékosok kezébe, mely a bejárható terület teljes egészét lefedi, és minden érdemi cselekvést vagy elrejtett kincset feltár a kalandorok előtt. Az oldalon minden egyes gyűjthető tárgyat, eseményt vagy épp minijátékot a nekünk tetsző módon jeleníthetünk meg, így akár egy olyan térképet is összeállíthatunk, ami pusztán a legendás állatok rejtekhelyét fedi fel nekünk.

Ti használtatok már korábban hasonló interaktív térképeket, vagy inkább magatok fedezitek fel a legutolsó elrejtett tárgyat is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)