Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - több mint 1000 szinkronszínész dolgozott a játékon

|

A Rockstar nem aprózta el az NPC-k életre keltését.

Hirdetés

Egészen hihetetlen infó látott napvilágot a Red Dead Redemption 2 fejlesztésével kapcsolatban. A hamarosan megjelenő játékban annyira különbözőre alkották az NPC karaktereket, hogy a Rockstar Games 1000-nél is több szinkronszínésszel dolgozott együtt a munkálatok során.

Hirdetés

A Red Dead Redemption 2 során rengeteg dinamikus interakció lesz a játékos és a játékbeli karakterek között, így a Rockstar igyekezett minden egyes NPC-t egyedivé alkotni. Ehhez természetesen elengedhetetlen volt a minőségi szinkron is, és gyakorlatilag nem is találkozhatunk két olyan karakterekkel, amelyek ugyanazon a hangon szólalnak meg.

Még az is kiderült, hogy minden NPC különböző személyiségjegyekkel és hangulattal, elmeállapottal fog rendelkezni, így még izgalmasabb és valósághűbb lesz a játék világa.

A Red Dead Redemption 2 megjelenésére már nem kell olyan sokat várni, a játék október 26-án debütál Xbox One-on és PlayStation 4-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)