Hirdetés

Red Red Redemption 2 - egy vadiúj fotómód is érkezik a PC-s verzióval

|

Egy új funkció segítségével is gyönyörködhetünk a PC-s kiadás pompájában.

Hirdetés

Már csak pár nap választ el a régóta áhított Red Dead Redemption 2 PC-s átiratának megjelenésétől, most pedig egy olyan funkció megjelenéséről rántotta le a leplet a Rockstar, aminek hála még inkább értékelhetjük a Red Dead gyönyörű világát.

Hirdetés

A PC-s verzió ugyanis egy teljes értékű fotómóddal is érkezik, amit a kampány bármely pillanatában előránthatunk, és kiélhetjük művészi énünket a Red Dead Redemption 2 tájainak hála. Az eszköz rengeteg funkcióval érkezik, többek különböző kameraállásokkal, a fókusz variálásának lehetőségével, de az elmosódás mértékét és az expozíció erejét is kedvünkre állíthatjuk be. Természetesen eltérő filterekkel és mindenféle utólagos effektussal is feldobhatjuk a képeink hangulatát.

A 4K-s felbontás, HDR- és a többmonitoros támogatás, na meg a magasabb képkockaszám mellett ez csak egy a PC-s port számos új funkciója közül. Ám ez is egyértelműen jelzi, hogy a Rockstar csapata is büszke arra, amit látvány és teljesítmény tekintetében elértek a Red Dead Redemption 2 legkorszerűbb formájával.

A PC-s játékosok már a jövőhét elején, egész pontosan november 5-én a kezükbe vehetik a játékot, hogy megtapasztalhassák a várva várt vadnyugati történetet.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)