Hirdetés

A Rockstar bocsánatot kért a Red Dead Redemption 2 PC-s indulása miatt

|

A bocsánatkéréssel együtt bejelentették, hogy egy nagy tapasz is érkezik, tele hibajavításokkal.

Hirdetés

A Red Dead Redemption 2 PC-s indulása meglehetősen messze, több napnyi lovaglásra is volt a zökkenőmentestől. A játék sokaknak szimplán összeomlott az induláskor, aki pedig el tudta indítani, azok közül is sokan megszenvedtek a virtuális vadnyugaton megtett minden lépéssel. Itt csináltunk egy szavazást a hazai helyzetről, de persze RG is megírta tapasztalatait egy otthoni, egyszerűbb gépen próbálgatva az élményt.

Hirdetés

A Rockstar Games igyekezett lehetőségeihez mérten gyorsan, és hatékonyan reagálni a helyzetre, de még az első tapaszok után sem sikerült maradéktalanul hibátlanra csiszolni a dolgot. Mostanra legalább sikerült beazonosítaniuk a gondok nagy részét.

"Tudjuk, hogy a játékosok kis számánál még mindig akadozik a Red Dead Redemption 2. Úgy hisszük, hogy ezt egy konkrét Nvidia driver, egy Nvidia GPU és egy bizonyos CPU kombinációja okozza. Még ma kiadunk egy javítást, ami segít az akadozáson, és néhány egyéb problémán. Ettől függetlenül továbbra is együtt dolgozunk az Nvidiával, hogy teljesen leszámoljunk az akadozással egy jövőbeli frissítésben."

A teljes mentőcsomagra még néhány napot várnunk kell majd, mivel tesztelniük kell a megoldást mielőtt kiengednék azt.

"Őszintén sajnáljuk az ideiglenes kényelmetlenséget, és tudatunk majd veletek mindent a további javítások kapcsán. Azt szeretnénk, ha mindenki minél előbb élvezhetné azt a Red Dead Redemtion 2 élményt PC-n is, amit megálmodtunk."

Mi is nagyon reméljük, mert itt lenne az ideje, hogy mindenki zavartalanul élvezhesse ezt az egyébként csodálatos kalandot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)