Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - máris bejelentettek egy nem hivatalos többjátékos modot a PC-s verzióhoz

|

Ha a feltételek adottak lesznek, akkor már az év végén kapunk egy remek rajongói eszköztárat a játékhoz.

Hirdetés

Tegnap írtunk arról, hogy idén PC-re is meg fog jelenni a tavalyi év egyik legtöbbet dícsért alkotása, a Red Dead Redemption 2. Túl sok részletet egyelőre még nem tudunk a portról, de egy moddercsapat nem késlekedett, és már most beharangozta saját alkotását hozzá.

Hirdetés

Valószínűleg minden olyan játékos jól ismeri a GTA V-höz készült FiveM modot, aki nem volt elégedett a GTA Online által kínált lehetőségekkel, és valami különlegesebbre vágyott. Ezzel a módosított klienssel ugyanis egyedi körülményeket varázsolhatunk a játékba, így például létrehozhatunk szerepjátékos szervereket, amelyek egészen máshogy működnek, mint standard társaik.

A mod mögött álló CitizenFX Collective pedig most bejelentette a RedM-et, ami gyakorlatilag ugyanaz, mint a FiveM, csak épp a Red Dead Redemption 2 PC-s változatához készül. Ha minden a tervek szerint alakul, és a srácok nem futnak bele olyan komolyabb akadályokba, mint a durva másolásvédelem, akkor már a megjelenés után egy hónappal, az ünnepi szezonra ki is adják alkotásukat. Időközben már egy hivatalos oldalt is fellőttek a mod számára, amin egyelőre nincs sok információ, de legalább már ilyen is van.

Ti használnátok a RedM-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)