Hirdetés

Borzasztó olcsón játszhatunk majd a Red Dead Redemption 2-vel

|

Van egy jó hírünk azoknak, akiknek nincs még meg a játék, de van egy Xbox One-juk és párezer forintjuk.

Hirdetés

Bár a Red Dead Redemption 2 nem ismételte meg a Grand Theft Auto V elképesztő sikerét, és ma már nincs ott az eladási listák élbolyában, jól sikerült és kielégítően fogyott. A 2018 októbere óta elérhető játék most még több érdeklődőt szerezhet, de ez némi áldozattal jár.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass Xbox One-os előfizetői május 7-étől annyit játszhatnak a Red Dead Redemption 2-vel és a Red Dead Online-nal, amennyit nem szégyellnek, viszont ugyanezen a napon kikerül a kínálatból a január óta elérhető Grand Theft Auto V, melynek árából az előfizetők 20%-ot spórolhatnak, ha úgy döntenek, megtartanák.

Várhatóan több játék is be- és kikerül majd májusban, de ezekről külön fog szólni a Microsoft. Egyelőre ennek örülhetünk, vagy emiatt szomorkodhatunk, kinek mi.

Az Xbox Game Pass Ultimate, mely a konzolos kínálat mellett a PC-shez is hozzáférést ad, valamint Xbox Live Gold előfizetést is tartalmaz, az első hónapra 300 Ft (ennyi idő is elég a RDR2 végigjátszásához), majd minden továbbira 4190 Ft, míg az Xbox One-os Game Pass bérlete 3000 Ft havonta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)