Hirdetés

Red Dead Redemption - itt a multi trailer

|

Már két hete kiszivárogtak a multiplayer csábító részletei, ezért a hivatalos leleplezésre már csak egy látványos videó maradt. Rajongóknak kötelező!

Hirdetés

Bizony, bizony, megint Red Dead Redemption trailer érkezett. Kezdtük már morcosan nézni a "Life in the West" filmsorozat menetrendszerűen érkező epizódjait - nem mintha nem lennének szépek és jók, de egyre elviselhetetlenebbé tették a várakozást. A multiplayer módot bemutató trailer tovább fokozza a feszültséget... Az internetre már két héttel ezelőtt kiszivárogtak a multi részletei, de egészen mostanáig várni kellett a hivatalos információkra, és ha már sok újdonságot nem tud mondani a Rockstar, elkészítették ezt a "vágyfokozó" filmecskét.

A multiba belépve nem egy szokásos lobbyban, hanem a single mód hatalmas játékterének teljesen szabad világában találjuk magunkat, ahol bolyongásaink közben bármikor csatlakozhatunk a különféle multiplayer eseményekhez. Ez a megoldás komolyan hozzátesz a játék amúgy sem halovány valószerűségéhez. A hús-vér (fotelban kontrollert szorongató...) vadnyugati nehézfiúkkal bandákba verődhetünk, vadászni járhatunk, deathmatch-eket játszhatunk, összecsaphatunk az ellenséges csapatokkal, és persze közösen gyönyörködhetünk a kietlen pusztaságok látványában.

Kemény élet, végtelen szabadság: ez a vadnyugat. A nagy szabadságnak azonban igen súlyos ára van arrafelé... Május 21-től mi is megtapasztalhatjuk...

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)