Hirdetés

Red Dead Redemption - Legends and Killers DLC

|

Két hónapon belül már a második DLC érkezik az RDR-hez. Tendencia lesz?

Hirdetés

Eddig se nagyon panaszkodtak a Red Dead Redemption virtuális hősei, hogy unalmas, eseménytelen volna vadnyugati életük, de a Rockstar házatáján mégis úgy érzik, folyamatosan gondoskodniuk kell az újdonságokról. A május közepi megjelenés után nem sokkal már megérkezett az Outlaws to the End című első DLC, és alig két hónap után már itt is a következő - ám ezért már fizetni kell.

A szép nevű Legends and Killers pakk augusztus 10-én érkezik, és 800 MS pontot kóstál Xbox Live Marketplace-en, illetve 10 dollárt PSN-en. Kilenc új multiplayer térképet, egy új tomahawk fegyvert, és nyolc új multis karaktert hoz a játékba a csomag. Az úriemberek egyenesen a Rockstar első western játékából, az RDR színvonalától még messze elmaradó Red Dead Revolver világából érkeztek. Ők lennének azok a bizonyos legendák?

Korrekt DLC-hez illően természetesen új achievement-eket és trófeákat kapunk. A Rockstar már korábban bejelentette, hogy sok csomag fog készülni, és most úgy tűnik kéthavonta potyogtatják őket. Nem rossz, csak hát a pénztárca...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)