Hirdetés

Red Dead Redemption - Mocskos szájú cowboyok

|

A Rockstar ugyebár híres arról, hogy felnőtteknek készíti játékait. A Red Dead Redemption sem kivétel.

Hirdetés

A szokásos ESRB besorolás okán kisebb spoilerek derültek ki a Red Dead Redemption finomságait illetően. A játék természetesen "M" besorolást kapott, azaz szigorúan csak felnőtteknek szól. Nem Lucky Luke a főszereplő, ez már kiderült a dobozképről is, de most néhány egyéb apróság is felszínre bukkant.

Az ESRB indoklás szerint a Red Dead Redemption már csak azért is megérdemli a korhatárt, mert olyan szavakkal találkozhatunk sűrűn, mint például "ba...ik", "pi...a", vagy éppen "sz..r". Ha ez nem lenne elég ott van még a kábítószer csempészés, mint szabadidős tevékenység, esetleg a sheriffek, és más rosszarcúak lepuffantása teljesen élethű összecsapások során. Aztán persze fröcsög a vér is, főleg ha valakinek elnyisszantjuk a torkát kedvenc halefünkkkel. Csonkítani is tudunk, legalábbis erre utal, hogy egy jelenet során egy "megcsonkított, holttestet láthatunk egy istálló mestergerendájára felakasztva". Valóban nem a vasárnap délután Disney-vel szériába tartozónak tűnik a Red Dead Redemption, ami ugyebár május 2-én érkezik, első körben csak konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)