Hirdetés

Red Dead Redemption - Patch a jövő héten

|

Bár a Red Dead Redemption iszonyatosan jó játék, sajnos nem hibátlan.

Hirdetés

Aki ellátogatott már a vadnyugatra a Red Dead Redemption segítségével az tudja, hogy a Rockstar ismét telibe talált. A Red Dead Redemption egyjátékos kampánya elképesztően jól sikerült. A multival viszont akadnak gondok.

Többen panaszkodnak a kapcsolódási hibákra a multiplayer részen, és a Rockstar el is ismerte a probléma meglétét. Hamarosan érkezik is a patch, ami kijavítja a bosszantó hibát, pluszban pedig az egyik exkluzív hacuka kinyitását akadályozó bugot is megszüntet. Külön örömhír, hogy kárpótlásul a Rockstar a nyár folyamán ingyenesen elérhetővé teszi az Expert Hunter, és a Savvy Merchant öltözékeket, és a hozzájuk kapcsolódó kihívásokat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)