Hirdetés

Red Dead Redemption - már készül a folytatás?

|

A Take-Two a legfrissebb üzleti jelentése kapcsán megpedzegette a Red Dead Redemption 2 lehetőségét.

Hirdetés

Noha a Red Dead Redemption PC-s változata csak nem akar elkészülni, a Take-Two aktuális üzleti jelentéséből kiderült, hogy a Grand Theft Auto V mellett más folytatások kiadását is tervezi a cég.

Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója elmondta: szeretnék, ha a jövőben állandó franchise-okra támaszkodhatnának, példának pedig a GTA, Borderlands, a Civilization és BioShock szériák mellett a Red Dead sorozatot hozta fel. Ez persze nem minősül bejelentésnek, de ha bárki ilyesmit monda befektetőknek, akkor érdemes figyelni rá. A Red Dead sorozat egyébként már most két részes, hiszen először a Red Dead Revolver jelent meg, ezt követte a Red Dead Redempton, így lehet, hogy a játék neve nem Red Dead Redemption 2 lesz, hanem valami egészen más. 

Hogy a projekt még csak elméletben létezik-e, vagy már konkrét előkészületeket is tett az ügyben a Rockstar Games, az szintén rejtély maradt (ahogy ez arrafelé szokás). Várjuk meg előbb, hogy a Grand Theft Auto V a boltok polcain legyen, ráérünk még azután ilyeneken agyalni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)