Hirdetés

Red Dead Redemption - térkép és kellemes képek

|

A Rockstar térképek és nagyon látványos screenshotok segítségével hergeli a Red Dead Redemption -ért reszketőket.

Hirdetés

A Rosckstar szépen ütemesen csepegteti a híreket a késlekedő "vadnyugati GTA-ról", a Red Dead Redemption-ről. Most a tekintélyes méretű bejárható területet szeretnék megismertetni a közönséggel, térképek és a helyszínekhez kapcsolódó szépséges képek segítségével.

Elsőként a New Austin nevezetű körzetről kaptunk térképet (nem "map"-et, hanem térképet: papír és el lehet szakítani), ami a fáma szerint a barbár törvényen kívüliek és a vadállatok hazája, és csak néhány elszórt kis település jelenti a civilizációt, az utakon pedig a banditák és egyéb halálos veszedelmek "színesítik" a telepesek kéjutazásait.

Hamarosan érkezik a maradék két térkép, remélhetőleg sok kellemes screenshottal egyetemben. A mai napra ígértek még egy új trailert, ami még sajnos nem elérhető, de amint lehet, megosztjuk Veletek. Addig is irány a nagy adag képpel frissített galéria!

A Red Dead Redemption aktuális nemzetközi megjelenési dátuma továbbra is május 21, a reménybeli PC-verzióról nincs hivatalos információ.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)