Hirdetés

Red Dead Redemption: Undead Nightmare - a dobozos kiadás dátumai

|

A Rockstar úgy döntött, dobozosan is forgalomba bocsájtja a Red Dead Redemption kiegészítőjét.

Hirdetés

Ez jó hír azok számára, akik nem rendelkeznek elég nagy tárhellyel Xbox 360 vagy PlayStation 3 konzoljukon ahhoz, hogy letöltsék az Undead Nightmare néven futó csomagot.

Míg a Red Dead Redemption: Undead Nightmare ma vált elérhetővé az Xbox Live és a PlayStation Network rendszerén, addig a dobozos kiadásra az Egyesült Államokban élőknek november 23-ig, míg nekünk európaiaknak november 26-ig kell várni. Akik a dobozos kiadás megvásárlása mellett döntenek, azoknak nem szükséges az eredeti Red Dead Redemption megléte, és kézhez kapják az összes eddig kiadott DLC csomagot is, mindössze 24.99 angol fontnak, vagy 29.99 dollárnak megfelelő összegért. Aki tehát nem szeretne azzal bajlódni, hogy egyrészt elegendő helyet szabadítson fel a merevlemezén, másrészt MS Pontokat vásároljon, annak kapóra jöhet az ajánlat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)