Hirdetés

Red Dead Redemption Undead Nightmare DLC - mostmár videón is

|

Megérkezett a beígért trailer is a Red Dead Redemption legújabb DLC-jéhez, és hát mit is mondjunk, durva.

Hirdetés

Zombikból soha nem elég, amíg csak a képernyőn nézzük őket. Valljuk be, néhányan a macijukat ölelgetnék a bedeszkázott ablakok és ajtók mögött összegubbadva egy sarokban.

Mivel egyelőre nincs zombiapokalipszis előrejelzésünk, nem kell ettől félni, viszont John Marston félhet, hiszen egy rakat éhes zombi vadászik az agyára. A korábban megjelent képeken látható volt egy zombi ló is, amin főhősünk viszont békésen lovagolt. Érdekes, mire meg lehet tanítani egy félig halott állatot. Megjelenési dátumunk még mindig nincs, na de itt a videó, szóval tekintsétek meg amíg még meleg (vagy mielőtt kihűl a teste...)!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)