Hirdetés

Red Dead Redemption: Undead Nightmare - mi az a Land Grab mód?

|

A Rockstar a Red Dead Redemption legújabb DLC-jének egy újabb módját részletezte, ez pedig a Land Grab mód.

Hirdetés

 

A Land Grab egy olyan többjátékos mód, amelyet szabad bolyongás közben aktiválhatunk, és hét terület valamelyikének uralmunk alatt tartása a cél.

A módba úgy lehet bekapcsolni, hogy meglátogatjuk a hét különböző terület (Armadillo, Blackwater, Chuparosa, Escalera, Las Hermanas, MacFarlane’s Ranch és Thieves Landing) egyikét, és megtaláljuk a Land Grab feliratú táblát. Ha ezt aktiváljuk, elindul a visszaszámlálás, és a játékosok uralkodnak az adott terület és környéke felett. Hogy megtartsák a területet, a játékosoknak egyrészt a térképen jelzett határokon belül kell maradni, és visszaverni minden olyan ellenfelet, aki a területre lép. Ha elhagyjuk a területet, vagy egy másik játékos sikeresen belopakodik a Land Grab táblához, és aktiválja azt, akkor elveszítjük afelett az uralmat.

Mikor az idő lejár, a menet véget ér, és az összes XP azon játékosok között lesz szétosztva, akik akár csak egy másodpercig is uralták a földet, de értelemszerűen a legtöbb XP-t az kapja, aki legtovább kitartott. Legalább három játékosnak kell egy szerveren tartózkodnia, emellett a játékmód csak Normal, illetve Hardcore Free módokban érhető el. Bárki bekapcsolódhat a játékba, függetlenül attól, hogy megvan-e neki a Red Dead Redemption: Undead Nightmare DLC, meccset indítani viszont csak a DLC-vel rendelkezők tudnak. A Red Dead Redemption: Undead Nightmare DLC jövő kedden lesz elérhető a PSN és az Xbox Live hálózatán.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)