Hirdetés

Red Faction Armageddon: Sketch Skins trailer

|

Én sokszor gondolkodom el azon, milyen lenne, ha a gondosan megrajzolt játékok helyett lehetne választani egy skicc üzemmódot.

Hirdetés

Ilyenkor azt lehetne látni, hogy körülbelül hogyan képzelték el a grafikusok (ahogy ezt csak felvázolják a fejlesztési folyamat alatt), nem a végletekig kidolgozott végső grafikát.

A Red faction Armageddon Sketch Skinje megvalósította ezt az elképzelésemet. Furcsa skin ez a a skicc skin, de nagyon érdekes - nem véletlen, hogy a 80-as évek egyik legnagyobb slágere szól alatta, a legendás skicces videóklipű Take On Me - maga a grafikai megvalósítás is inkább a 80-as évekre utal, és az ügyesen megvágott Red Faction Armageddon videóból az is kiderül, mekkora a különbség a skicc és a végleges grafika között.

Persze, biztosan vannak más játékok is hasonló skicc skinekkel - de ez nekem nagyon bejött. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)