Hirdetés

Red Faction: Guerilla - Fegyverek és járművek trailer

|

A Red Faction belsőből külső nézetes shooterré avanzsálódott epizódjában válogatott eszközökkel rombolhatunk le bármit.

Hirdetés

A harmadik Red Faction gyakorlatilag ugyanarról szól, mint elődei: a munkások - jelen esetben is bányászok - megelégelik az elnyomás és a kizsákmányolás mértéktelenségét, kalapácsot és rakétavetőt ragadnak, hogy aztán jól elkenjék a csúnya és gaz Földvédelmi Erők száját.
A különbség "csupán" annyi, hogy a szűk folyosók és a vájárok fúrta alagutak helyett javarészt nyílt terepen, a vörös bolygó felszínén ténykedünk majd, mégpedig úgy, hogy kívülről látjuk főhősünket. A tombolás és rombolás a Volition házilag fejlesztett grafikus motorjának köszönhetően az evolúció következő lépcsőfokára hágott, így különösen nagy élmény nyújt majd, ha beülünk egy lépegetőbe.
A Red Faction: Guerilla új trailerének megtekintéséhez csupán a képre kell kattintani.

guerilla-gstv.jpg



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)